2015 m. birželio 26 d., penktadienis

LaMav kūno šveitiklis su kava



    Šįkart pakalbėsime apie odos šveitimą. Ši procedūra niekada nebuvo nuolatinis mano kūno odos priežiūros ritualas. Retkarčiais, kai netingėdavau, nušveisdavau duše su specialia kempine ir viskas. Kažkada esu gavusi dovanų nuo draugės cukraus šveitiklį. Bet pati niekada sąmoningai nepirkau priemonės odos šveitimui.Tuo viskas ir baigta. Mano nuomone, yra priemonės, kurioms neverta taupyti, ir yra priemonės, kurioms neverta išlaidauti. Šveitiklis yra viena iš jų. Tuo labiau, jog jį galima pasigaminti namuose naudojant cukrų, aliejus ir kavos tirščius. 
   Tačiau į mano rankas pakliuvęs "LaMav" kūno šveitiklis privertė iš naujo apsvarstyti tokių priemonių naudą odai. Ne paslaptis, neseniai įvyko blogerių susitikimas, kurio metu kiekviena gavo testavimui po du produktus: švetiklį ir šviesą atspindintį kremą. 
     Kuo šis šveitiklis ypatingas?
   Šveitiklio pagrindą sudaro aukščiausios rūšies arabikos pupelių kava, kuri ir turi tą šveičiamąjį poveikį. Kitaip nei mums įprasta kava, ši sumalta smulkiau, todėl neteks baimintis dėl užsikimšusių vamzdžių vonoje, jei senos statybos būstas. Taip pat gamintojas deklaruoja, kad kavos milteliai veikia kaip prevencinė priemonė nuo celiulito. Nuostabu. Sunku spręsti apie poveikį, visi žinome, kad daugiausia įtakos odai turi mūsų mitybos ir sporto įpročiai, o šveitikliai ir kremai nebent vizualiai pagerina vaizdą. 
    Toliau sudėtyje įvairūs aliejai: kokosų, kamelijų, makadamijų, citrininės mirtos, levandų eterinis, sojų pupelių. Aliejai yra praturtinti vitaminais A, E, B, riebiosiomis rūgštimis, oleino rūgštimi, todėl valo, minkština ir drėkina odą. 

INCI: *Coffea Arabica Seed Powder (Arabica kavos pupelių milteliai), *Cocos Nucifera (kokosų aliejus) Oil, *Camellia Oleifera (kamelijų sėklų aliejus) Seed Oil, *Macadamia Integrifolia (makadamijų sėklų aliejus) Seed Oil, Backhousia Citriodora (citrininės mirtos lapų aliejus) Leaf Oil, *Lavandula Angustifolia (levandų eterinis aliejus) Oil, Tocopherol (vit. E), Glycine Soja (sojų pupelių aliejus) Oil. 




   Viskas labai gražu, o kaip realybėje? Pirmiausia, vos tik atidarius indelį, nosį pasiekia nepakartojamas kavos ir kamelijų (greičiausiai) aromatas, kuris kelia nuotaiką. Kavoholikės mane supras, net kvapas tonizuoja. Nors sudėtyje yra įvairių aliejų, tačiau kavos granulės neplaukioja jame. Greičiau tai vos drėgni tirščiai, panašiai kaip būna panaudota kava aparatuose. Taigi, prausiantis duše imu mažą žiupsnelį ir įtrinu į problemines savo kūno vietas: kojas, ypač šlaunis, žąstų odą. 
      Pirmą kartą naudodamasi šiuo šveitikliu labai nustebau, to neteko patirti su jokia kita priemone. Nusišveitus kūno odą, mano delnai dilgčiojo, lyg kokios adatėlės badytų. Tikriausiai šveitiklis ne tik nugramdo negyvas odos daleles, bet ir suaktyvina kraujotaką. Kas man dar patiko, tai po vonios procedūrų nebūtina papildomai naudoti kūno kremo, kas man seniau buvo privaloma. Dėka aliejų, oda tampa ir pamaitinta, ir sudrėkinta. Iš dalies gaunasi kaip priemonė du viename, jei jūsų oda nereikalauja ypatingo drėkinimo.  Apibendrinus galiu pasakyti, jog "LaMav" naujiena šveičia, suaktyvina kraujotaką, drėkina bei maitina odą. Nors pasižiūrėjus į sudėtį stebuklų nesimato, tačiau visgi australų mokslininkai kažkaip sukūrė pažangią formulę. Gal čia ir slypi tas skirtumas tarp "LaMav" produkto ir "naminio" kavos šveitiklio. Beje, gaminys skalsus (apie savo vartojimo įpročius kalbu), turėtų užtekti bent keturiems mėnesiams, o gal ir daugiau, naudojant du kartus į savaitę.
   Prisipažįstu, man asmeniškai tai labai nepakartojamas produktas, plius šveitimas labai naudingas prieš depiliaciją. Žiauriai patinka, nors iš pradžių vertinau truputį skeptiškai. Taip nekalbu todėl, kad šveitiklį gavau nemokamai ir dabar reklamuoju. Jei daiktas geras, tai ir giri. Džiaugiuosi turėdama ir stengiuosi naudoti kuo skalsiau, kad kuo ilgiau užtektų. Vienam kartui man pakanka maždaug tokio kiekio kaip nuotraukoje ar netgi dar mažiau. BET..... Labai didelis BET. Būkim "biedni", bet teisingi, jei mokėčiau už šveitiklį 43 eurus (tokia jo kaina), greičiausiai dauguma jūsų pasukiotumėt pirštą prie smilkinio ir pasakytumėt, kad neturiu kur pinigų dėti. Kad ir koks puikus šveitiklis, kad ir kaip visi girtų, tačiau ir pati tiek neleisčiau sau mokėti. Pabaigusi rinksiuosi ekonomiškesnį gaminį. Galbūt, tai labiau tinkama prabangiems grožio salonams  priemonė, o ne eiliniam vartotojui. Tačiau jei nesiskundžiate pinigų stygiumi, labai rekomenduoju išbandyti. 

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą