2015 m. gegužės 18 d., pirmadienis

Lily Lolo antakių rinkinukas blondinėms


    Pakalbėkite apie antakius. Neneigsiu, antakiai yra labai svarbūs veidui. Tinkamai sutvarkyti, paryškinti ( jei reikia) jie kardinaliai gali pakeisti išvaizdą. Kadangi esu šviesesnio gymio, tai stengiuosi savo veidui suteikti daugiau ryškumo. Ech... Visada mes moterys norim to, ko neturim. Mane žavi ryškūs bruožai, stori tamsūs banguoti plaukai - tikra mano priešingybė. Neketinu maištauti prieš motulę Gamtą ir kardinaliai nekeisiu savo išvaizdos, bet minimaliai paryškinti savo bruožus tikrai galiu. 
    Anksčiau savo antakiams naudojau "ZUII" antakių pieštuką, kurio pakako net penkiems mėnesiams. Nepigus daikčiukas, bet kadangi pakankamai ilgai užteko, vertinu teigiamai. Bet šįkart norėjau išbandyti naują priemonę. Išnaršiau visas man žinomas lietuviškas internetines parduotuves, kurios prekiauja natūralia kosmetika. Ir deja, dažniausiai siūlomas variantas yra būtent antakių pieštukas, tik gaila, visi man pasirodė per "rudi". Kodėl visi kaip susitarę siūlo šiltų tonų rudas spalvas. O šaltų atspalvių nėra. Beliko du variantai: arba vėl pirkti "ZUII" arba pasieškoti užsienio internetinėse parduotuvėse.
    Ir tuomet prisiminiau, jog "Lily Lolo" prekių asortimente esu mačiusi kažką įdomaus antakiams. Jie siūlo antakių šešėlių ir vaško rinkinukus. Mano dėmesį patraukė todėl, kad galima rinktis iš trijų skirtingų atspalvių: Light (blondinėms), Medium ir Dark (tamsiaplaukėms). Peržiūrėjau ne vienos užsienio blogerės apžvalgą norėdama pasitikrinti, kaip priemonė realiai atrodo ant antakių. Dvejojau, nes Light oficialiame puslapyje atrodė per šviesus. Kaip gerai, kai kompanijos dovanoja priemonės blogeriams, nes tuomet ant to paties žmogaus gali pamatyti visus atspalvius. Juk pati tikrai nepirktum visų priemonių. Tamsiausią atspalvį aš iškart atmečiau kaip netinkamą mano gymiui. Toliau iš nuotraukų paaiškėjo, jog Medium spalva yra ruda, tokia šiltesnio atspalvio, Light ne tokia jau ir šviesi, į pilkumą ir atrodo natūraliai. Taigi užsisakiau Light. 

Nuotrauka iš http://www.pinkblog.it/post/231939/ombretto-per-sopracciglia-lily-lolo-eyebrow-duo-info-e-consigli-di-applicazione
INCI: 
Powder: Kaolin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Zinc Stearate, [+/- CI77891 (Titanium Dioxide), CI77491 (Iron Oxide), CI7492 (Iron Oxide), CI77499 (Iron Oxyde)].
Wax: Kaolin, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Alba, Candelilla Cera, Zinc Stearate, Hydrogenated Castor Oil, Copernica Cerifera Cera, CI77891 (Titanium Dioxide), CI77491 (Iron Oxide), CI7492 (Iron Oxide). 



    Nuotraukoje galite pamatyti kaip atrodo mano natūralūs antakiai ir dešinėje jau paryškinti. Antakiai akivaizdžiai ryškesni, bet nėra "iškrentantys iš bendro vaizdo" dėl ryškumo. Gal šiek tiek kreiva ranka pasidažiau, bet mes ne apie formą, o spalvą kalbame:) 
    Antakių rinkinuką sudaro šešėliai ir antakių vaškas (gelsvas).  Šešėlius patogu naudoti, jau seniau esu turėjusi šešėlių tipo priemonę, todėl man tai nebe naujiena.  Taigi, jei renkatės šešėlius, į porą  būtinai reik turėti atitinkamą įrankį. Jiems užtepti naudoju savo antakių šepetėlį iš "Real Techniques", tačiau šiuo metu esu nusižiūrėjusi kitą iš lenkų "Hakuro". Ieškau smulkesnio ir preciziškesnio šepetėlio. Man paryškinti šešėliai išsilaiko iki vakaro. Bet pastebėjau ir vieną minusą, kadangi mano oda linkus riebaluotis, šešėliai susimaišę su kūno sebiumu pakeičia spalvą - tampa labiau ruda negu pilka. Dėl šios priežasties "Lily Lolo" nesirinkčiau karštomis vasaros dienomis. Rinkinuke gelsvos spalvos antakių vaškas skirtas nepaklusnių plaukelių sutramdymui. Spalvos bijoti nereikia, ant odos ar plaukelių jis bespalvis. Tik manieji antakiai pakankamai paklusnūs ir "tramdomųjų" jiems nereikia. Greičiausiai vaškas taip ir liks nesunaudotas iki galo. 
     Rinkinukas kainuoja apie 8 svarus, o parsisiunčiau iš internetinės parduotuvės Naturisimo.com. Lietuvoje abejoju ar kas prekiauja "Lily Lolo" kosmetika. Seniau prekiavo Persikas.lt, tačiau man ši e-parduotuvė atrodo jau "apmirusi". 
     Apibendrinus galiu pasakyti, jog tai visai nebloga priemonė. Pilkšva šešėlių spalva tinkamiausia mums šviesioms lietuvėms. Taip pat iš patirties žinau, jog šešėlių pakanka žymiai ilgiau negu naudojant pieštukus, todėl priemonė sąlyginai tampa ir pigesne alternatyva. Tik šiek tiek gaila žinant, jog vaško taip ir nesunaudosiu, racionaliau būtų atskirti šias priemones, bet kai kam gal net patogiau su fiksuojančiu vašku . O ką naudoti geriau, pieštuką ar šešėlius, jau kiekvieno įpratimo ir patogumo reikalas.  
    Kuo toliau, tuo labiau man patinka "Lily Lolo" kosmetika. Gundausi išbandyti jų mineralinį makiažo pagrindą ir BB kremą.


Jurgita

3 komentarai:

  1. Lily Lolo jau seniai sukosi akiratyje, bet tik dabar sužinojau, kad tai dar ir ekologiją propaguojanti firma, kas yra labai džiugu. :) Beje, labai gražūs antakiai!

    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš pati tik neseniai pradėjau bandyti Lily Lolo kosmetiką, kol kas įspūdžiai labai geri:) ačiū, neturiu problemų su antakiais, stengiuosi palaikyti jų natūralią formą, nors ir pasvajoju apie antakių korekciją grožio salone :)

      Panaikinti