2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

Priemonių top'as, arba mano mylimiausieji



      Taigi, pagaliau galiu sau leisti mažą pertraukėlę ! Trumpam susivyniojau į pledą ir ištiesiau kojas priešais televizorių, nes pastaruoju metu visur lekiu kaip išprotėjusi, nebežinau, kas dedasi pasaulyje, neįsijungiu jokių naujienų portalų - nežinau nieko ! Vos prieš kelias valandas parašiau savo pirmą laišką į Prancūziją (ne elektroninį, o tikrų tikriausią popierinį) ir supratau, kaip pasiilgau bendravimo :) Todėl, kad laikas nepraeitų veltui, nusprendžiau sukurti įrašą. Jurgita neseniai pasidalino savo odos priežiūros rutina, na, o aš sudėsiu į vieną produktus, kurie man patiko labiausiai. Kitaip sakant, ne vieną kartą kartoti ir kartojami ! Juk kiekviena turime tokį sąrašą savo galvoje, ar ne?  Daugelio produktų (o gal net ir visų) aprašymus rasite tinklaraštyje :) 

      Tikiuosi šis mažytis mano slaptas mėgstamiausių priemonių TOP'as jums padės apsispręsti arba išsirinkti geriausią priemonę. Iš tiesų mes nemažai rašome apie mums patikusius produktus. Jau viename įraše esu užsiminusi, kodėl aš nerašau apie tuos, kurie man nepalieka jokio įspūdžio (rašyti be galo sunku, kai nepalieka nei teigiamos, nei neigiamos nuomonės), o apie produktus, kurie mane tiesiogine to žodžio prasme nuvylė kalbėti net nenoriu. Jeigu rekomenduoti, tai rekomenduoti tik geriausius ! :) 

      Taigi, pradedam :

1. Geriausia dušo želė. "VIVI" greipfrutinė dušo želė, kuri vienintelė iš visų pirktų gyvenime nedrįsta išsausinti kūno odos ! Ačiū gamintojams :) 


2. Geriausio dezodoranto nominacija atitenka "Marmozel" dezodorantui su alūno akmenėlio milteliais. Patogus naudoti, greitai džiūsta ir puikiai apsaugo, o ir kvepia švelniai :) 


3. Geriausio šampūno nominaciją skiriu nelabai girdėtai "Nimfei". Tiesa, dabar sugrįžau prie "Uoga Uoga" varianto, nes šampūnus pakaitalioti mėgstu, tačiau žinau, kad vėl sugrįšiu prie Nimfės medetkų. Švelnus, gana skalsus, kvapnus ir puikiai plaunantis. Suvelti plaukai po plovimo? Ne, negirdėjau :)


4.  Šauniausias tušas tebūnie "Avril". Ilgai dvejojau tarp Dr. Hauschkos ir Avril, bet nugalėjo pastarasis. Tikriausiai vien dėl šepetėlio, kurį Hauschka pakeitė jau senokai, jis mane labai nuvylė. Produktas nebepasiskirsto taip gražiai kaip anksčiau, o ir kaina to tušo nemaža. Taigi šįkart kartojimui renkuosi Avril tušą, kuris tiek kaina, tiek efektu (o ir patogiu šepetėliu) pranoksta vokiečių gamintojus ;)


5. Dar viena nominacija, atitenkanti Avril, tai geriausio nagų lako. Šis gražuolis pateisino visus įmanomus lūkesčius : šauni spalvų paletė, puiki pigmentacija, laikosi padoriai ilgai.


6. Geriausias lūpų balzamas gyvenime (pabrėžiu, gyvenime!) man yra "Aubrey". Kas bandėt "Aubrey" ir radot geresnį už jį - duokit žinoti :)


7. Geriausias makiažo valiklis be jokių abejonių "Ambroozijos" Brėkšta. Žinau, kad kai pabaigsiu Avril pienelį, lėksiu pirkti Brėkštos :) Ačiū gamintojoms už tokį nepaprastą gaminį !


8. Geriausias drėkinamasis veido kremas "Ambroozijos" Lela. Pastovios skaitytojos žino mano silpnybę "Ambroozijos" kosmetikai, o aš tik galiu pasidžiaugti, jog ką be nusipirksiu, viskas man tinka ir patinka :) 


9. Pats mėgstamiausias hidrolatas perkamas "Kvapų namuose" ir vadinasi jis laukinių morkų. Tikras atradimas sausai odai :)


10. Labiausiai patinkantys skaistalai iš "JBminerals", naudojami ypatingomis progomis, išsilaiko nuostabiai ilgai ;)


11. Pati pačiausia pudra be abejonių "Uoga Uoga" mineralinė. Labai taupi, turiu ir naudoju kiekvieną mielą dieną. 


12. Pati geriausia veido, kūno bei plaukų priežiūros priemonė be konkurencijos Argano aliejus :) 


13. Pats geriausias "ginklas" nuo pūlingų spuogų - geltonasis molis mišriai odai. Puikiai, efektyviai ir saugiai sugydo uždegimą :)


14. Pats geriausias balzamas plaukams "Ambroozijos" Upyna. Gaila neturiu gražios nuotraukos, todėl įdėjau nuorodą.

15. Labiausiai patikęs skystas akių pravedimas vėlgi "Avril". 


16. Labiausiai patikęs veido prausiklis-kaukė yra "Ambroozijos" iš Saulės linijos. 


17. Didžiausią įspūdį palikęs veido šveitiklis yra iš "Eco Desire" :) 


      Atrodo viskas ! Nenustebkite, jog mano sąraše itin mažai dekoratyvinės kosmetikos. Šešėlių gyvenime nesu turėjusi, nesu naudojusi, nes....ne tik, kad nemokėčiau, bet ir laiko tam tikrai kaskart skirti negalėčiau ! Lūpų blizgio ar dažų YPATINGAI gerų taip pat negaliu išskirti. Visi iki šiol naudoti vienodai geri, mėgstamiausio neturiu. Tikiuosi mano nedidelis mėgstamiausiųjų sąrašas padės jums apsispręsti, jeigu kaip tik šiuo metu ieškote kurios nors iš šių priemonių :) 
Laura

8 komentarai:

  1. Kaip man patiko Marmozel dezodorantas! Pries ji bandant, buvau labai skeptiskai nusiteikusi. Bet dabar gryzusi i LT pirksiu ir net ne viena :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Judita, taip, jis nepakeičiamas! :) džiugu, kad ne man viena paliko puikų įspūdį.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Džiugu, kad morkų hidrolatas pateko tarp mylimiausių!
    Dabar ir man įdomu išmėginti Marmozel dezodorantą, nes šiai dienai naudoju tikrą nevykėlį - Alterra.

    Laura, ar naudodama šias priemones gali pasakyti, kad esi patenkinta savo odos bei plaukų būkle? :)) mes su saviške šiai dienai nesusikalbam..

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Modesta, visų vienu metu tikrai nenaudoju, bet šiuo metu esu patenkinta. Visai neseniai turėjau tragišką periodą : darbo, mokslų, sesijos, bakalauro, praktikos derinimas, įtampa išlieka ir dabar, bet nuo pečių jau nukrito paskaitos, sesija ir praktika tuoj tuoj bus atlikta :) tuo metu su veidu darėsi tragiški dalykai ir juos verčiu ne kam kitam, o stresui bei mitybai, nes tuo metu neturėjau net laiko normaliai maitintis, dujų skaitliukas namuose visą mėnesį net iš vietos nejudėjo :))

    Tuo metu ypač padėjo molis ir arganų aliejus nakčiai. Molis - tai tikras pagalbininkas bent jau išoriškai spuogų atakos metu :) o šiaip šiuo metu iš išvardintų priemonių naudoju labai mažai, nes kai kurias jų pakeitė naujos, kurias pirkau iš smalsumo tam, kad pabandyčiau ir pakeisčiau jau pasibaigusias. Žinau, kad prie kai kurių sugrįšiu vos tik pasibaigs pastarosios.

    Visa, ką čia išvardinau, man labai patiko ir tiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Karolina, kas būtent yra ir tavo favoritų sąraše ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, o kokį kūno šveitiklį rekomenduotumėte?:) oda gan sausa, bet plaukeliai linkę įauginėti

    AtsakytiPanaikinti
  7. O man Argano aliejus yra pirmoje vietoje. Tai praktiškai pagrindinė mano kasdieninė priemonė, kuri tinka tiek kūnui, tiek veidui, tiek plaukams. Kai jį atradau, tai praktiškai apsieinu su juo vienu :)

    AtsakytiPanaikinti