2015 m. vasario 8 d., sekmadienis

Natura Siberica veido šveitiklis : švelnus rezultatas už ekonomišką kainą


      Tiesą sakant turėjo praeiti tikrai nemažai laiko, kol pilnai susidariau nuomonę apie šį produktą. Iš tiesų sunku būna tuomet, kai gaminys palieka neutralią nuomonę : nei geras, nei blogas, tiesiog joks. Tokių pas mane namuose tikrai yra ne vienas ir ne du, bet vengiu juos aprašinėti. Velniškai sunku ! 

      Kad ir kaip ten bebūtų, laikui bėgant visgi susidraugavau su šia priemone. Natura Siberica nėra man nežinoma firma, gerai žinau jų šampūnus, nes prieš gerus keturis metus buvau juos pamėgusi. Įsigijau milžinišką talpą važiuodama į Prancūziją, dar prieš tai esu ne vieną šampūnų liniją išbandžiusi. Deja ilgą laiką naudodama pajusdavau, jog šampūnai ima apsunkinti plauką, todėl ilgam laikui pamiršau ir daugiau niekada nebepirkau. 

      Pasakysiu atvirai - veido šveitikliui daug piniginių resursų neskiriu ir niekada neskirčiau. Galų gale ir pačiai naminiu būdu galima tokį pasigaminti (šaunių receptų pilnas internetas), o kadangi dar mano oda ir sausa, į mišrumą, tai dažnai naudoti nesu linkusi. Svarbiausia man, kad veido nesausintų ir puikiai nušveistų. Šilkinės odos efekto niekada nesitikiu, galų gale juk tai laikina :) 

      Taigi, ką aš manau apie Natura Siberica švelnų šveitiklį normaliai ir sausai odai ? 

  • Labai malonus, švelnus kvapas ;
  • Sudėties nenagrinėjau, bet šiek tiek lyginau su kitu NS šveitikliu, kuris skirtas riebiai ir kombinuotai odai. Pastarosios priemonės sudėtis plačiai analizuota Kosmetikos DNR puslapyje : http://www.kosmetikosdnr.lt/sveitikliai/natura-siberica-sveitiklis-veidui/ Mano šveitiklio sudėtyje taip pat yra tų alergizuojančių ir erzinančių odą ingridientų nepaisant to, kad pats gaminys sertifikuotas ir dar 99 procentų komponentų natūralios kilmės. Kadangi mano oda nėra jautri, tai jokio neigiamo poveikio priemonė nesukėlė ;
  • Šveičiamosios dalelės labai smulkios, ko ir reikia norint kuo mažiau pažeisti odos paviršių. Dėl to pats šveitimas yra labai malonus, tarsi minkštas, švelnus. Tiesa, tos, kurios nori grubesnio poveikio, iš šios priemonės to tikrai nesitikėkite ;
  • Naudojasi taupiai. Šveitiklį turiu jau ilgą laiką, bet vis dar atrodo, kad užtektų iki gyvenimo galo :)
  • Jeigu tektų lyginti su tikrai puikų įspūdį palikusiu Eco Desire šveitikliu, tai NS poveikis silpnesnis, tiesa taip pat nėra prastas. Man labai patiko pojūtis po procedūros - oda švelni, poros kiek sutrauktos, švaresnės, nusausėję ploteliai "nugramdyti" ;
  • Nesausina odos, už tai didelis pliusas ; 
  • Nuplovus priemonę atrodo, jog veidas kažkuo padengtas, lyg aliejumi. Jo nesimato, veidas neblizga. Nežinau, kaip tai vertinti. Niekas porų man neužkimšo. Galbūt tai papildoma apsauga prausiant veidą, kad vanduo jo neišsausintų ? Jeigu taip, tai šitai veikia kuo puikiausiai.
  • Draugiška kaina. 
Reziumė tokia : nepasakyčiau, jog tai stebuklas, bet ir nėra prastas. Ateityje kartočiau :) 

Laura

4 komentarai:

  1. Labai įdomi apžvalga, užsinorėjau ir aš pabandyti, nors šiaip vengiu priemonių su didoku cetearyl alcohol kiekiu. Šiuo metu pati darausi šveitiklį su gasulo moliu, pemzos pudra ir simondsijų karoliukais irgi geras variantas mišriai odai.

    Ačiū už šaunius įrašus. Norėčiau paprašyti daugiau apžvalgų apie neblogas priemones, kurias galima rasti droguose ar eurokos. Dauguma jūsų įrašų apie brangesnes priemones, kurios sunkiai suderinamos su studentiška kišene, tačiau tikiu, jog pavyktų surasti neblogų atitikmenų pigiau. Bet gal ir klystu. :) Dar įdomu jūsų odos priežiūros rutina ryte ir vakare. Kosmetinės must have/geriausios priemonės. Ir pastebėjau, kad jūsų nagai labai gražūs, tad prašau, pasidalinkite paslaptimi kaip juos prižiūrite ir skatinate jų augimą. AČIŪŪŪŪ :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, Elze ! Ačiū už puikų komentarą. Taip, iš tiesų natūralios ar natūralios ekologiškos (ir tuo labiau būtent tokios) kainos dažniausiai būna tikrai aukštesnės už įprastinių populiariųjų firmų, jeigu nekalbėsim apie liukso prekes. Aš puikiai suprantu sveikesnės kosmetikos gamintojus, kurie papildomai turi investuoti į komponentų auginimo kokybės užtikrinimą, gamybos eigą, sertifikatus. Visa tai nemažai kainuoja, o tai atsiliepia ir galutinei produkto kainai. Visada siūlau : 1) sekti akcijas ir 2) neapsikrauti kosmetikos priemonėmis, turėti tik tai, kas reikalingiausia ir daugiausiai naudojama :) P.S. labai gerai veikia kooperavimaisi, jeigu nori siųstis iš užsienio, kur neretai - bet dar priklauso nuo firmos - kai kas atsieina tikrai pigiau. O kodėl verta kooperuotis ? Mažiau mokama (arba išvis nemokama) už siuntimą :) štai mano patarimai, leisiantys sutaupyti ten, kur jau nebelabai atrodo ir galima :)

    Kas dėl tavo asmeninio šveitiklio, tai super įdomu. Kur radai receptą ? Gal pati susikūrei ? :)


    Žinoma, ateityje tikrai galėsime su Jurgita sukurti po tokį įrašą. Rutina, must have ir dar daug ką čia galima sugalvoti. Puiki mintis :)

    O kas dėl nagų, tai aš jų visai neprižiūriu. Nejuokauju :)) visos mano priemonės nagams yra žirklutės odelėms karpyti (paprastos, neįmantrios), dildė irrrr...nagų lakai :) nagučių niekur nemirkau, aliejais netepu, pas manikiūristę buvusi tik kartą gyvenime. Tiesa, jie sluoksniuojasi, nėra tokie tvirti, kaip atrodo, o auga patys iš savęs. Augimo neskatinu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Girdėjau, kad labai efektyvu veido valymas rugstimi, nes tuomet oda tampa lygi ir švelni. O šios priemonės dar neteko išbandyti, reikės tą padaryti.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Girdėjau, kad labai efektyvu veido valymas rugstimi, nes tuomet oda tampa lygi ir švelni. O šios priemonės dar neteko išbandyti, reikės tą padaryti.

    AtsakytiPanaikinti