2015 m. sausio 16 d., penktadienis

VIVI kūno kremas - mažas ritualas dienos pradžiai


      Kiekvieną rytą stengiuosi pradėti nuo mažų ritualų ir netgi tuomet, kai visai tam nėra laiko. Keletą mėnesių atgal esu perskaičiusi tobulą straipsnį, kuris vadinasi "Diena, kai nusprendžiau būti laiminga". Google ieškoti jo galite nebandyti, nes jau senokai straipsnius skaitau prancūzų kalba. Na, o jeigu suprantate šią vieną iš daugelio nuostabių pasaulio kalbų, tą straipsnį galite pasiskaityti čia. Pasirodo, idealiai dienai susikurti nei nereikia daugybės pastangų. Tereikia truputėlį pakeisti savo požiūrį ir įpročius. Ir nors tame straipsnyje visai nekalbama apie kosmetikos naudojimą, aš tai pridėčiau prie vieno iš mažų malonumų. Galbūt ne kiek pačios kosmetikos naudojimą - pasitaisysiu, - bet labiau jos kvapų atnešamus pojūčius. Užduokite sau klausimą, ar esate atradusi tokį kvapą, kuris jums žadintų tik pačius geriausius prisiminimus ar netgi keltų nuotaiką? 

      Aromaterapijos specialistai visi kaip vienas pasakys, jog kvapai turi ne tik gydomųjų, bet ir nuotaikų veikiančių galių. Man patys skaniausi ir patys pačiausi grynieji kvapai yra tiesiog paprasti apelsinų, citrinų ar greipfrutų eteriniai aliejai ir viskas, kas tik pagaminta pasitelkus juos : rankų, kūno kremai, netgi kvepalai. Oi, tokius iškart net nedvejojusi perku ! 

      Ta proga švenčių metu prigriebiau VIVI greipfrutinį kūno kremą. Tiesiog ėmiau ir kvapui neatsispyriau, o ir kvapųjį Uoga Uoga kūno losjoną jau buvau sunaudojusi. VIVI kūno kremas kvepia greipfrutais, o nuo to kvapo man net galva sukasi iš malonumo. Nepagalvokit, tai nėra kažkoks stebuklingas pasaulio kvapas, dėl kurio dabar turėtumėte visas parduotuves užgulti. Tiesiog tai MANO kvapas, o tokį (mėgstamiausią iš mėgstamiausių) turite kiekviena. 

      Mano nuomone, žiemą turėtumėte labiau nei įprastai prižiūrėti savo kūno odą. Juk kartais tenka apsirengti kaip pingvinui ! Oda kur kas dažniau "dusinama" drabužiais, o jeigu ji ir taip linkusi sausėti ? Tam, kad išvengtume nemaloniai sausos kūno odos, į pagalbą iš tiesų verta pasitelkit kūno kremą. Žiemą intuityviai norisi pasirinkti riebesnį, sunkesnį produktą. 


O dabar mano nuomonė :

  • Kremas gana lengvos konsistencijos, tačiau manau, jog vasarai vis tiek būtų per sunkus ;
  • Pasakiškai gaivus, o tai man užtikrina puikią nuotaiką ryte. Dažniausiai nuo jo ir pradedu savo dieną ; 
  • Greitai įsigeria ir nepalieka nemalonios plėvelės ;
  • Kvapas išlieka gana ilgai (bent iki kelių valandų tikrai jausite) ; 
  • Skalsus, nors aš mėgstu tepti daugiau, negu reikia !
  • Labai gerai atlieka drėkinamąją funkciją, oda tikrai jaučia gavusi pakankamai drėgmės iš išorės ;
  • Oda tokia švelni, kad norisi tik liesti ir liesti !
  • Puikus kvapų derinys su mano pamėgta VIVI dušo žele, kurią pirkau jau trečią kartą :)
      Tiesa, man nelabai patiko produkto išsisluoksniavimas. Atrodo, jog vanduo labai lengvai atsiskiria nuo paties kremo, nes jam kiek ilgiau pastovėjus nenaudojamam (dieną ar dvi) pirmiausia išsispaudžia skystis (darau prielaidą, jog tai vanduo arba kuris nors iš aliejų + vanduo). Tikriausiai nepakankamai sumaišyta ir ingredientai nespėję tarpusavyje susijungti į vientisą produktą.

      Nepaisant to, ateityje esu linkusi kartoti. tik tolimai vasarai rekomenduočiau lengvesnį losjoną :) o dabar...einu valgyti greipfruto ! 

Laura

4 komentarai:

  1. puikus "le jour où j’ai décidé d’être heureuse" straipsnis... o kas dėl Vivi, tai labiausiai masina išbandyti tai, jog, kiek girdėjau, kompanijos įkurėjos yra iš mano gimtojo miesto :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, labai malonu, kad patiko straipsnis, jis nepaprastas :)

    Dėl VIVI produktų, tikrai rekomenduoju ką nors išbandyti. Man asmeniškai tikrai neblogas yra makadamijų kondicionierius plaukams, prausimosi putos veidui. Norėtųsi dar ką nors išbandyti, nors jau pradedu labiau dairytis nebe į vietinius gamintojus, o toliau į Europą, kitas šalis. Be to, apsilankiau tavo blog'e, šaunus pirmasis įrašas :))) sveikinu su pradžia !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesa, jeigu iš VIVI nori nusipirkti tikrai kažką nepaprasto, rekomenduoju dušo žele. Aš nežinau, kaip be jos gyvenčiau ;) vienintelė želė, kuri nesausina odos, alternatyvų jau net neieškau, nes bijau nusivilti :)

      Panaikinti
  3. ačiū už patarimus! :)

    AtsakytiPanaikinti