2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Mano 2014 metų mėgstamiausi


    Senus metus įprasta palydėti gausiai nukrautu vaišių stalu, saldumynų glėbiais ir keliant šampano taures su Naujų Metų tostu lūpose. O visi laikraščiai, žurnalai ir televizijos laidos skelbia savo svarbiausius metų įvykius, žmones, skandalus ir t.t. Kol stumdome savo lėkštėje atsibodusią šventinę silkę, pasidalinsiu su jumis savo šių metų mėgstamiausių gaminių penketuku. Taigi pradedam:

  • Mėgstamiausia plaukų priežiūros priemonė





   Taigi mėgstamiausia priemone tapo internetinėje parduotuvėje pirktas  "Acure Organics" šampūnas su argano aliejumi. Šampūnas puikiausiai atitinka mano visus keliamus reikalavimus: saugi sudėtis, gerai plauna, nesausina plaukų ir net putoja kaip įprasti šampūnai. Šis gaminys man taip patiko, kad nusipirkau ir antrą sykį. Tik šįkart į kompaniją prigriebiau ir kondicionierių.
  • Mėgstamiausias valiklis

    Apie "Ambroozijos" makiažo valiklį Brėkšta rašė Laura savo apžvalgoje čia. Šimtu procentų sutinku su Lauros nuomone. Kol kas neradau tinkamesnio produkto makiažo nuvalymui. Valiklis ne tik valo, bet ir puoselėja odą, o sudėtyje esantis ricinų aliejus stiprina mūsų blakstienas. Beje, dovanų gavau "Avril" kompanijos makiažo valiklį, žiūrėsim ar jis sugebės nurungti dabartinį favoritą.

  • Mėgstamiausia dekoratyvinės kosmetikos piemonė


    Visai neseniai pasidalinau su jumis savo džiaugsmu atradus "ZUII" kosmetiką. Šios kosmetikos antakių pieštukas mane sužavėjo. Patogus naudoti ir antakius paryškina natūraliu atspalviu. Nekantrauju įsigyti daugiau šios kosmetikos priemonių. 
  • Mėgstamiausia mineralinės kosmetikos priemonė
Nuotrauka iš http://www.faerieorganic.com/#!foundations/cpl5
    Šį mėnesį gavau "Faerie Organics" mineralinės kosmetikos mėginukų rinkinį "Fair/Light Sample Kit". Šviesiausius atspalvius daviau Laurai pasibandyti, o sau pasilikau kitus mėginukus. Žiemos sezonui man tinkamiausiu atspalviu pasirodė Fairly Light, nes Light spalva pasirodė turinti per daug geltonų tonų. Makiažo pagrindas man netgi labiau patiko nei mano ilgą laiką naudojama "Everyday Minerals" kosmetika ir kaina patrauklesnė nei "LaMav". Dabartinis mano uždavinys - įsigyti pilną pakuotę ir parašyti jums išsamią apžvalgą.


  • Mėgstamiausia universali priemonė

Nuotrauka iš www.naturalios.lt
    Mėgstamiausia universalia priemone pasirinkčiau argano aliejų, nes jis tinka veidui, kūnui, plaukams. Yra labai plačios panaudojimo galimybės. Išsamiai argano aliejų aprašė Laura savo apžvalgoje čia. Argano aliejų dedu į natūralias plaukų ir veido kaukes kaip vieną iš arkomponentų,  arba ištepu plaukų galus šiuo aliejumi ir palaikau valandą. Taip pat kai nebepadeda joks kremas nuo išsausėjimo, į pagalbą pasiimu šį aliejų. 

    Štai koks mano mėgstamiausių priemonių penketukas, kuriuo noriu baigti senus metus. Tikiuosi Naujieji metai atneš daug naujovių ir atradimų, o jums palinkėsiu naujų potyrių, nepamirštamų akimirkų, galbūt poros pribloškiančių aukštakulnių ir laimingos šypsenos veide:)

Jurgita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą