2014 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

Ieškome Tavęs!

Nuotrauka: http://www.flickr.com/photos/mountainsofrandom/6467579621/

      Ką gi, atėjo laikas į savo gretas priimti dar vieną žavią personą. Ieškome iš pašaukimo vizažistės (arba tiesiog LABAI makiažą mylinčios ir SUGEBANČIOS jį daryti merginos), bet iš dūšios natūralistės! Tiesą sakant, paieška gali užtrukti arba tokia mergaitė visai neatsirasti, bet kol kas ignoruoju šią galimą nesėkmę. 

      Kam tu mums reikalinga? 

Mes norime į savo blog'ą įterpti dar vieną rubriką, skirtą konkrečiai tik makiažo tutorial'ams. Makiažas natūraliomis dekoratyvinėmis priemonėmis nėra niekuo prastesnis ir mes su tavo pagalba norime tai įrodyti :) 

      Kokia tau iš to nauda?

Mes atlyginimo nemokame, bet pažadame tau : 
  • Kokybiškas nuotraukas, galinčias tau praversti kuriant portfolio, jeigu tokį turi;
  • Neversti rašyti! Viskas pagal galimybes ir norus;
  • Galimybę skleisti savo žinias mūsų šiltame bloge.
      Kaip tai vyksta? 

Tu dažai save arba savo draugę, mes padarome nuostabių nuotraukų ir toliau talpiname tavo darbą su mini aprašymu (naudotos priemonės, praktiniai patarimai) pas save. 

Neieškome profesionalės, nes profesionalės nemokamai nerašys! :) 

Ieškome tiesiog mylinčios ekologiją panelės, kuri bent kiek rauktų makiažo srityje, jos makiažą nuolat girtų draugai, o rankos pravedimą darant nedrebėtų. Na, ir kiek apsiskaičiusios :) 

Labai labai norime priimti dar vieną draugę! Jeigu netyčia čia TU, tai parašyk laiškiuką į laurra.g@gmail.com ir pažiūrėsime, kas iš to išeis :) 

VIETA: VILNIUS


3 komentarai:

  1. Vau, sėkmės paieškose :) Aš manau, kad makiažą gražiai atliekančią merginą surasti netūrėtų būti sunku, bet... natūralistės? Jaučiu, kad ratas iškart susiaurėja. O tokių makiažo pamokų labai lauksiu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, paieškos ratas labai susiaurėja :)

    Duok Dieve, ką nors išvis rastume :)

    AtsakytiPanaikinti