2014 m. spalio 25 d., šeštadienis

Uoga Uoga blizgesys - švelnus pasirinkimas bet kuriai merginai



      Lūpų blizgesių karalystėje galime "žiauriai" pasiklysti. Arba ne...jeigu tikrai žinote, ko norite ir ko ieškote. Išduosiu Jums paslaptį - esu labai priklausoma. Ir kaskart turiu tvardytis, kad nenusipirkčiau dar vieno blizgesio. Kol kas man sekasi. Kosmetinėje guli jau vos trys produktai lūpoms, Valio! Kai naudoji tik tai, kas natūralu arba bent jau ne baisiai kenksminga, kai produktų galiojimo laikas yra kur kas trumpesnis, negu kokio pramoninio akių tušo, kuris galioja iki 2200 metų (gerai, perdedu, bet jau supratote, ką noriu pasakyti), reikia labai gerai pagalvoti prieš perkant ir sumaniai naudoti!

      Šiandien tarp tų trijų lūpų blizgesių pas mane jau senokai guli Uogų blizgis "Pagauk mane". Taigi taigi, dar vienas lietuviškas gaminys, kurio stipriąsias ir silpnąsias puses aptarsiu. 

  • Visų pirma, labiausiai man patinka spalva. Švelni rausva, vos matoma, bet matoma!
  • Švelniai žėri, bet tikrai ne per daug;
  • Skaniai kvepia;
  • Pasidažius atrodo, kad lūpos putlesnės, negu yra iš tiesų. Gal tai dėl to, kad tai šviesus blizgis. Optiškai padidina "apimtis" ;) sudėtyje nėra jokių dilgčiojimą keliančių ingridientų, taigi spėju, jog tai labiau susiję su pačia spalva;
  • Patogi pakuotė. Labai vertinu tokius įpakavimus, nes iškart matosi, kada baiginėjasi lūpų blizgesys;
  • Puiki sudėtis. Daugybė vertingų aliejų, spanguolių ekstraktas ir keletas skirtingų mineralų;
  • Nuostabiai drėkina ir minkština lūpas. Kartais juo dažausi vietoje lūpų balzamo :)
      Kas liečia silpnesnes vietas, tikriausiai niekuo Jūsų nenustebinsiu. Labai sunku atrasti lūpoms skirtą natūralų produktą, kuris išsilaikytų ilgai. Ypač tai liečia lūpų blizgesius. Taip, šis gaminys nesilaiko labai ilgai, greičiau gal net susigeria sudėtyje esantys aliejai, negu aš atsigeriu arbatos ir viską palieku ant puodelio. Bet yra ir teigiama šio dalyko pusė - lūpos nuolat maitinamos, drėkinamos ir po šio blizgesio lieka minkštos, malonios ir švelnios. 

      Kitas minusas, tai subėgimas į raukšleles. Bet kadangi blizgio spalva visiškai nėra ryški, tai beveik nepastebima, todėl pateisinu ir pernelyg nepergyvenu :) Kur kas sunkiau buvo su kita spalva, kurią turėjau anksčiau (nebežinau to gaminio pavadinimo, bet jis buvo švelnios nude spalvos, šviesiai rudas), kuomet tai matėsi akivaizdžiau. 

Blizgesiu padažytos lūpos
      Nepaisant to, blizgesį vertinu gana palankiai. Niekuomet neįvedinėju balų sistemos, tačiau šiuo atveju pasakysiu, jog duodu 7/10. Ar verta pirkti? Kodėl gi ne? Blyški, vos matoma, natūrali ir visiškai neiššaukianti spalva tiks bet kam ir bet kuriuo paros metu, o maitinantys ir drėkinantys aliejai tikrai patiks Jūsų lūpoms :) 

      Kitą kartą laukite Avril ekologiško nagų lako įvertinimo (pirmoje nuotraukoje būtent juo ir esu nusilakavusi nagus). Beje, tai pirmasis mano į sveikesnių kategoriją įeinantis nagų lakas. Iki šiol begėdiškai dar naudojau savo pamėgtuosius Orly. 
     
      Gražios dienos!


Laura

1 komentaras:

  1. Ir aš turėjau tokį, bet deja, mano indelis pasitaikė brokuotas, blizgesys bėgo per sujungimą. todėl teko išmesti (nesugalvojau, kuo jį apvynioti, kad neteptų kosmetinės :/ Dabar turiu Plunksną. Pasidžiaugiu ja pirmąsias penkias minutes, tada, jei prisimenu, pasitepu vėl, bet dažniausiai neprisimenu :)

    AtsakytiPanaikinti