2014 m. spalio 16 d., ketvirtadienis

"Avril" tušas - daugiau nei paprastas produktas blakstienoms


      Kad ir kaip būčiau prisirišusi prie vieno, atrodo, nepamainomo produkto, visada ateina laikas, kai...jis tiesiog pabosta. Ir nesakykite, kad Jums taip nebūna!

      Labai seniai esu aptarusi Dr. Hauschka tušą. Taip, tą vienintelį ir nepamainomą, kurį visoms galiu drąsiai rekomenduoti. Bet juk visą gyvenimą vieno ir to paties nepirksi, ar ne? Būtent dėl šios priežasties ir pradėjau ieškoti alternatyvos. 

      Taip į mano rankas visai neseniai pakliuvo vienos prancūziškos firmos "Avril" gaminys, jau ne kartą ir ne du aptartas įvairiuose tos šalies tinklaraščiuose, išlinksniuotas komentaruose ir pademonstruotas video bloguose. Vartotojos itin patenkintos, tad tai nulėmė ir mano pasirinkimą. 

      Tačiau pirmiausia pristatysiu Jums pačią firmą, kadangi ne visoms ji girdėta. Aš kiek anksčiau žinojau vardą, tačiau tol, kol jos atstovų nebuvo Lietuvoje, niekada pernelyg nesidomėjau, kadangi užsienio puslapiuose kol kas neperku. Labiau mėgstu gauti viską čia ir dabar, greitai ir be jokio laukimo ;)

      "Avril" palyginus dar gana jauna firma, pradėjusi savo veiklą 2012 metais. Kokybė, ekologija, kaina ir paslauga - įmonės vertybės. Kalbant apie kainas, apsilankę oficialiame puslapyje (http://www.avril-beaute.fr/) pamatysime, jog produktai kainuoja ne daugiau dešimties eurų, šios kainos neperlipa netgi sertifikuoti jų gaminiai (sertifikuota Ecocert). Voilà kaip smagu! Šio jauno ir ambicingo kolektyvo tikslas buvo ir yra kurti nebrangius, tačiau veiksmingus ir saugius gaminius grožiui, paversti juos prieinamus visoms moterims. Tam, kad pasiektų šį tikslą, įmonė netgi turėjo atsisakyti reklamos, įmantrių pakuočių ir visų kitų "akį traukiančių" triukų. Juk žinome, kaip brangiai visa tai kainuoja :) 

      Taigi, trumpas pristatymas padarytas ir dabar galime sugrįžti prie tušo aptarimo. Dėmesio, pasiruoškite panegirikoms, nes šis gaminys man labai patiko!
  • Kainos ir kokybės santykis puikus! Lietuvoje šį blakstienų tušą galima įsigyti už 31.96 LT ;
  • Sertifikuotas, todėl be jokių abejonių natūralus ;
  • Sudėtyje esantys geriečiai rūpinsis jūsų blakstienomis ;
  • Intensyvios juodos spalvos ;
  • Patogus šepetėlis, dažytis itin lengva ;
  • Visiškai netepa ir nenubyra dienos eigoje, vadinasi patvarus. Tai mane gerokai nustebino, nes net "Hauschka" buvo linkusi patepti man paakius vakarais ;
  • Švelniai padažo blakstienas. Jeigu norisi stipresnio efekto, užtenka perbraukti šepetėliu dar keletą kartų ;
  • Greitai džiūva. Jeigu palyginti su "Dr. Hauschka" tušu, nusičiaudėjus tuoj po užtepimo (nežinau kodėl, bet būtent po blakstienų dažymo čiaudėju!) pastarasis beveik visas likdavo ant paakių. "Avril" tušas kur kas greičiau nudžiūva ;
  • Gražiai atskiria ir nesulipina blakstienų į vieną krūvą. Na, žinote, į tris iš penkiasdešimties :) 
  • Dailiai pailgina ir patankina.
Pridedu internete aptiktą nuotrauką po apžvalga (pati padaryti galimybės neturiu, technika ne macro fotografijai skirta) :

Nuotrauka:http://en.paperblog.com/le-mascara-bio-by-avril-881467/

      Vertinčiau šį produktą kaip pakankamai nebrangų, tačiau visus mano keliamus reikalavimus atitinkantį. Na, tik vandeniui jis nėra atsparus, bet ne visiems to reikia. Dabar jau norisi išbandyti ir kitus "Avril" siūlomus gaminius, o rinktis tikrai yra iš ko ir dar tikiuosi, jog ateityje bus kuriama naujovių. Kol kas galima rinktis iš kosmetikos veidui, kūno, plaukų priežiūros priemonių. Jie netgi turi įvairių spalvų nagų lakų. 

      Rašydama apžvalgą peržiūrėjau daugybę prancūzaičių video blogų apie šią kosmetiką ir į savo norų sąrašą jau įsimečiau keletą svajonių! Jeigu kuri nors iš Jūsų esate ką nors išbandę - Jūsų komentarai čia nepaprastai laukiami ;) 

Laura

13 komentarų:

  1. Blakstienos atorodo labai graziai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Judita, taip, iš tiesų dažo labai dailiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kur Lietuvoje galima tokį įsigyti? :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labas! Lietuvoje atstovai prekiauja http://shopeko.lt/index.php tinklapyje ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveika :) tu buvai nominuota The Best Blog Awards mano bloge

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveika,
    paminėjau tave savo bloge "Best Blog Awards"
    http://www.lafille-verte.blogspot.com/2014/10/best-blog-awards-sveikos-mielos.html

    AtsakytiPanaikinti
  7. Oo, pirmą kartą girdimas brand'as, bet pagal aprašymą skamba puikiai. Ir atrodo gerai!


    makeupdemon.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveikos. Visų pirma, dėkoju už nominacijas :)

    Makeup DeMon > taaaip, visai naujas Lietuvoje. Aš jau užsisakiau krepšelį gėrybių :)))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nominavau tave "Best blog award" :)
    http://beautybyzivile.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Labas, paminėjau tave savo blogo įraše „Best blog awards“, prašau užsukti! :)
    http://oh-so-boho.blogspot.com/2014/10/best-blog-awards.html

    AtsakytiPanaikinti
  11. Vienas geriausių bandytų natūralių blakstienų tušų! :)

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  12. Modesta, tik antrinu tau! Šiandien pas mane atkeliavo kitų Avril gaminių siunta. Užsisakiau pienelį, toniką ir nagų laką :) nagų lakas jau paleistas į trasą :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Man tai blakstienų dažymas su natūraliais tušais labiau patinka, nes akys nesijaučia apsunkę ir jis nebyra kaip kiti

    AtsakytiPanaikinti