2014 m. birželio 5 d., ketvirtadienis

Malonūs atradimai: tikrai odą drėkinantis hidrolatas!


      Jurgita visai neseniai kalbėjo apie gėlių žiedų vandenis. O aš ir pati be jų savo dienos nepradedu ir neužbaigiu. Nieko nėra geriau ir maloniau už lengvą kvapnią dulksną ant veido. Tiesa, atradusi mane tenkinantį dalyką aš kuriam laikui ties juo ir apsistoju. Nekeičiu, nesižvalgau į šalis. Bet kai ilgainiui pabosta lepintis vienu ir tuo pačiu, neišvengiamai ieškau ko nors naujo. Šį kartą atsižvelgiau į Modestos, kitos natūralių priemonių bloggerės, rekomendaciją ir išsirinkau morkų vandenį. Skamba kiek įdomiai, ar ne? Esame pripratusios prie rožių, ramunėlių ir kokių hidrolatų. Pamenu prieš daugiau nei metus vaikštinėjau po mugę. Tada ir nusipirkau savo pirmąjį gėlių vandenį. Tai buvo melisų hidrolatas. Pardavėja mane ilgai įkalbinėjo pirkti morkų vandenį. Nepaklausiau jos, nes tos morkos man labai keistai skambėjo, o melisos kvepėjo gardžiau. 

      Kalbant apie tai, ką apskritai esu išbandžiusi, tai nei melisos, nei ramunėlės, nei rožės ir nei levandos manęs taip nepakerėjo, kaip laukinių morkų vanduo. Jeigu kas geriausiai drėkina odą iš išorės, tai kol kas tik šis hidrolatas.

      Pirmoji pagalba išsausėjusiai ir egzemos, psoriazės bei uždegimų paveiktai odai. Dėl savo gebėjimų regeneruoti, tinka brandžiai odai. Idealiai tinka ir keičiantis sezonams, nes padeda odai greičiau prisitaikyti prie besikeičiančių klimato sąlygų. Gal aprašymas ir neskamba labai išskirtinai, tokį aprašymą galima rasti prie daugelio gaminių, skirtų sausai ar jautriai odai, tačiau pats efektas neįtikėtinai jį pranoksta. 

      Produktą naudoju jau virš mėnesio, diena iš dienos, o mano oda dabar patenkinta labiau, nei bet kada apskritai. Žinoma, prisidėjo ir tai, kad mečiau sau vandens gėrimo iššūkį, tačiau plikai akiai matomas poveikis atsirado kur kas greičiau, nei vien tik geriant vandenį (įspūdžiams aptarti skirsiu atskirą straipsnį kiek vėliau). Mano pastebėjimai:
  • Hidrolatas neįtikėtinai gerai drėkina ir švelnina veido odą;
  • vos pastebimai, tačiau po ilgesnio naudojimo įžvelgti tikrai galima - stangrina odą, ji atrodo lygi, sveika, švytinti;
  • maloniai kvepia;
  • atgaivina ir vėsina;
  • nuima nedidelius paraudimus;
  • turi, sakyčiau, magišką poveikį, nes ryte atsikėlus oda jaučiasi fantastiškai;
  • nebeturiu jokio - net paties mažiausio - pleiskanojančio odos plotelio;
  • jaučiu vis mažėjantį potraukį teptis veido kremu
      Visos nominacijos keliauja gebėjimui puikiai drėkinti iš išorės. Patikėkite, šis produktas tai puikiai atlieka. Ačiū Modestai už puikią rekomendaciją, o aš savo ruožtu rekomenduoju skaitytojoms, ypač toms, kurioms trūksta drėkinimo :)

Laura

1 komentaras: