2014 m. birželio 22 d., sekmadienis

Lietuviškų dezodorantų pasiūla: Kvapų namų produkto apžvalga


      Vieną dieną neišvengiamai teko ieškoti naujo dezodoranto ir taip pas mane apsigyveno Kvapų namuose pagamintas produktas. Pramoninius vadinu blogiais ir prie jų net nebesiliečiu (pati asmeniškai esu susidūrusi su "kažkokiais ten guzeliais pažastyse"). Ieškojau kažko ranka pasiekiamo ir pirmenybę teikiau lietuviškai produkcijai. Visai nesigailiu, nes eilinį kartą, paskaičiusi milijoną atsiliepimų, ėmiau ir nusipirkau tikrai gerą produktą. 

      Odžių "Kvapų namams" nedainuosiu, nes nuoseklioms skaitytojoms labai aišku, "ant ko aš užsikabinusi". Taip, tikra tiesa - tai viena mano mėgstamiausių vietų, kur galiu gauti kokybišką ir šviežią produktą, aliejų, o dabar jau ir dezodorantą. 

      Dezodorantų pasirinkimas pakankamai platus, o kvapai - įvairūs, ir net išrankiausiai nosytei. Mano uoslė davė signalą čiupti Kalnų levandų kvapo produktą. Po labai ilgo laikotarpio naudojimo, be galo karštų dienų ir stresinių situacijų, jau galiu dalintis savo nuomone. Taigi, mano pastebėjimai:
  • puikus kvapas toms, kurios dievina levandas, nors iš pirmo žvilgsnio tas kvapas kiek aštrokas, koncentruotas, stiprokai išreikštas (bet tik uodžiant iš buteliuko. Pasitepus kvapas gerokai sušvelnėja);
  • konsistencija kaip ir įprastinių rutulinių dezodorantų;
  • labai ir net labai gerai apsaugo nuo prakaito kvapo, nors pati asmeniškai didelių problemų su tuo visiškai neturiu, todėl bijočiau rekomenduoti problemiškiems ar itin problemiškiems atvejams;
  • rankų darbo, o tai verčia galvoti apie unikalumą, kruopštumą ir meilę gaminant;
  • keletą valandų išsilaiko malonus, mielas ir švelnus kvapas, kuris paskui lieka tik "prie vietos" :) kitaip sakant, po keleto valandų net pati jo neužuosi;
  • visiškai nedirgina odos net ir naudojant iškart po skutimosi/depiliacijos, nors ant pakuotės ir užrašyta, kad gali dirginti odą, bet, manyčiau, tai dėl sudėtyje esančių eterinių aliejų. Nereikia bijoti tokių užrašų, jeigu žinote, kam esate alergiška.
Ir keletas minusų, prie kai kurių netgi priprantama :) 
  • ant pakuotės rašoma, jog gali tepti tamsius drabužius (tokių nenešioju, todėl belieka tik atkreipti dėmesį į šį įspėjimą);
  • ilgokai džiūsta, nors kai rytais neskubi, labai dėl to nesipiktini;
  • padauginus dezodoranto, ant pažastų gali likti balti "siūliukai", kurie lengvai nuimami, todėl prieš išeinat iš namų verta pasitikrinti, ar gaminys tokių nepaliko.
      Nors ir nesu rutulinių dezodorantų gerbėja, bet smalsumas nugalėjo. Rekomenduoju šį gaminį ne tik dėl malonaus kvapo, bet ir dėl sugebėjimo puikiai apsaugoti. Atlaikė tiek karštas dienas, tiek įvairias stresines situacijas, į kurias oi kaip dažnai papuolu :) 

Laura

6 komentarai:

  1. Jei jis tikrai apsaugo nuo prakaito kvapo, tai butu labai idomu ji isbandyti. Nes dar neesu bandziusi ekologisko kuno dezodoranto :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, Judita. Jeigu neturi didelių problemų su prakaitavimu, tikrai rekomenduoju :)

      Panaikinti
  2. Įdomu tai, kad kuo ilgiau naudoji šiuos natūralius dezodorantus, tuo mažiau prakaituoji, nes jie neužkemša prakaito liaukų (ką daro sintetiniai dezodorantai, taip priversdami organizmą dar gausiau prakaituoti). Aš irgi negaliu atsidžiaugti šiuo produktu. O mano trimetis sūnus pribėgęs, būna, pakelia mano ranką, pauosto pažąstį ir pasigardžiuodamas sako: „Uuu... skaniai kvepia...“ :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Agne, pralinksminai :)))
      džiugu, kad atsirado bendraminčių :) naudokit ir džiaukitės! :)

      Panaikinti
  3. Jei tai apžvalga, tai kur sudėtis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sudėtis/Ingredients (INCI): Salvia Sclarea Flower/Leaf/Steam Water*, Potassium Alum, Sclerotium Gum, Lavandula Hybrida Oil*, Styrax Tonkinensis Resin Extract, Cymbopogon Martini Sofia Herb Oil, Lavandula Angustifolia Extract, Populus Balsamifera Bud/Twig Oil*, Geranium Macrorrhizum Herb Oil.

      *ekologiški ingredientai

      Panaikinti