2014 m. gegužės 26 d., pirmadienis

Nugalėk aknę natūraliomis priemonėmis: 7 žingsnių programa pagal diplomuotą odos specialistę! (1 žingsnis)

                                                                                         Nuotrauka iš: http://www.cosmeticsdesign.com/                      
      Daugybę žmonių pasaulyje vargina spuogai, bėrimai. Dažniausiai jie atsiranda brendimo laikotarpiu, kartais susergama lengva forma, o kitais kartais - nepavydėtinai sunkia. Būna atvejų, kad ir suaugusiuosius kamuoja ta pati problema. Tai visiems žinoma ir kai kuriems iki skausmo pažįstama aknė. 

      Žmonės, susidūrę su šia problema, vieną dieną atveria gydytojo kabineto duris. Dažniausiai specialistas paskiria vaistus, kurie ne visuomet gali tikti. Tuomet skiria kitus, dar kitus - tol, kol randamas tinkamas medikamentas. Kad ir kaip būtų apmaudu, bet šios moters praktika parodė, jog nustojus vartoti tinkamą vaistą, ilgainiui aknė lyg niekur nieko ima ir sugrįžta. Ir dar liūdnesnė žinia - antrą kartą vartodami tą patį kursą jau sugrįžusiai ligai spręsti, nejausite tokio paties poveikio. Taip yra dėl to, jog organizmas paprasčiausiai pripranta. Beje, kai kurių vaistų šalutinis poveikis sukelia labai daug nepatogumų. Nuo išplonėjusios odos, iki siaubingo išsausėjimo ar kitokių itin nemalonių problemų. 

      Diplomuota odos specialistė, Prancūzijoje žinoma kaip Emanuelle Haudegond, savo tinklalapyje aprašo septynių žingsnių metodą, kuris jau dabar padeda šimtams aknės kamuojamų žmonių. Metodas paremtas ne tik mokslinėmis žiniomis, elementaria logika, bet ir praktika, kuri sėkmingai pasiteisina. Beje, yra visiškai natūralus, saugus ir beveik nieko nekainuojantis! Skirtingai nei vaistai, šis būdas naikina problemą tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Pirmieji trys etapai susiję su išoriniu odos būklės gerinimu, na, o štai paskutinieji parodys, kaip ši negailestinga problema gali būti išspręsta kai ką pakeitus savo kasdienybėje. Metodą gali taikyti visi, nepriklausomai nuo to, kokio laipsnio aknę turi ir kokio amžiaus yra. Jis tinka net sveikos odos savininkėms.

      Dažniausiai medikamentai ir natūralus gydymas puikiai dera tarpusavyje, taigi jeigu jūsų aknė yra labai sunki, šalia gydytojo paskirtų vaistų drąsiai galite praktikuoti ir šį būdą. Tačiau žinokite, kad didžiausia dalis atvejų gali būti pagydomi ir nevartojant vaistų, jeigu dar nenuskubėjote pas specialistus. 

Pirmas žingsnis:
                                                          Nuotrauka iš: http://understandcancerin60minutes.files.wordpress.com/
      Tikriausiai nustebsite, bet jūsų pagalvės užvalkaliukas - jums ne draugas. Dabar pagalvokite: miegodami praleidžiame trečdalį paros. Juk nemiegate kaip geišos, atrėmusios galvą ant takamakuros. Taip, jūs miegate kur kas patogiau ir glaudžiate galvą ant pagalvės. Naktį oda valosi; valosi nuo sebumo, toksinų, negyvų ląstelių ir panašiai. Juk ir pasivartote, tiesa? Visas šis "gėris" taip ir lieka ant jūsų veido, ypač, jeigu ryte neturite įpročio atlikti elementarių odos valymo žingsnelių (ne vandeniu, nes vandeniu prausiame, o ne valome). Jeigu kenčiate nuo aknės, pagalvės užvalkalą privalote keisti kaip įmanoma dažniau ir plauti jį švelniomis skalbimo priemonėmis. Emanuelle jums pataria vengti skalbiklių su šimtu ingredientų, kvapiklų ir kitokių alergizuojančių komponentų. Jeigu jūsų oda jautri - tuo labiau. Priešingu atveju rizikuojate dar labiau sudirginti odą, ko pasekoje ji ims gaminti dar daugiau sebumo, kad natūraliai apsisaugotų nuo tokių jai keliamų iššūkių. Kuo paprastesnė skalbiamoji priemonė, tuo geriau. Skalbiant nenaudokite minkštiklių, nes šie įprastai sudaro vaško plėvelę, kuri kemša poras. 

      Pradėti galima jau dabar! Laukite kitų žingsnelių :)

*Parengta pagal beaute-pure.com kartu su metodo autorės palaiminimu.

Laura

4 komentarai:

  1. Labas! Galvojau, kad bus kaip ir didzioji dauguma patarimu, kurie yra dalinami susidurus su akne, o cia jau pirmas zingsnis visiskai kitoks! Net minties nebuvo, kad pagalves uzvalkalas gali buti nedraugas veido odai. Labai laukiu tolesniu zingsniu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas ir tau :) džiugu, kad nustebinau. Sekantys žingsniai taip pat nepaprastai logiški ir tokie paprasti, kad net pagalvoti apie juos negalėtume :) šiuo metu man tuoj tuoj sesija prasideda, todėl prašysiu kantrybės. Esu perskaičiusi visus ir pasakysiu, kad laukti tikrai verta :)

      Panaikinti
    2. Apsisarvuosiu kantrybe ir lauksiu :) sekmingos sesijos!

      Panaikinti
  2. Man jau pradeda atrodyti, kad akne yra nenugalima...Jūsų žingsniai tikrai logiški ir paprasti, pasinaudosiu jais.

    AtsakytiPanaikinti