2014 m. gegužės 10 d., šeštadienis

Bellápierre - natūralūs pigmentai spalvingam makiažui


      Nežinau kaip Jūs, bet aš užsimaniau ryškių spalvų. Galbūt tai ryškėjančios gamtos įtaka? O gal, pamąstau, šiaip pabodo visos tos nude spalvos, kuriomis prikišta mano kosmetinė?
      Nusprendusi įsigyti ką nors ryškesnio, iškart nusitaikiau į geriau pigmentuotus lūpų blizgesius. Kadangi ne visi natūralios dekoratyvinės kosmetikos gamintojai gali pasigirti pigmentuotais gaminiais ar didesne spalvų palete - teko gerai galvą pasukti, kur gauti būtent mano norimos spalvos blizgesį ir būtent tokį, kuris pasigirtų neblėstančiu ryškumu! Patikėkite, tai gerokai apsunkina paiešką. Natūralu, pigmenuota ir dar aviečių spalvos...
      Po ilgų ieškojimų į mano rankas pateko "Bellapierre" firmos blizgesys, atitinkantis tuos tris mano paieškos kriterijus. Prieš ką nors pirkdama, būtinai pažiūriu visus įmanomus swatch'us, visas įmanomas nuotraukas, perskaitau absoliučiai visus komentarus. Kaip bebūtų keista, daug jų neradau, todėl nusprendžiau surizikuoti ir pati išbandyti savo kailiu.
      "Bellapierre" gaminiai pirmiausia išsiskiria savo ryškiomis spalvomis, o taip pat ir atspalvių gausa. Savo asortimente jie turi tiek blizgesių, tiek įvairiausių mineralinių pigmentų, tiek mineralinių pudrų, tiek bronzatų, tad ką nors ras net pati išrankiausia. Galbūt labiausiai į akis man krito jų turimi pigmentai, kurių panaudojimas ypatingai platus: galima naudoti kaip akių šešėlius, akių kontūrui pravesti, vietoje skaistalų, kartu su nagų laku, kaip lūpų dažus ir net kartu su blakstienų tušu. Įdomumo dėlei pridėsiu vienos tinklaraštininkės akių makiažą būtent su "Bellapierre" pigmentais:

                        Nuotrauka iš: http://www.supergorgeous.co.uk/2013/09/bella-pierre-mineral-eyeshadow-earth.html
   
      Svarbu paminėti ir tai, jog šios firmos gaminiai - 100% natūralūs, pagaminti mineralų pagrindu. Jais galima tepti net pačią jautriausią odą.
      Sugrįžkime prie mano įsigyto lūpų blizgesio. Turiu jį dar visai trumpai, tačiau dar kojos iš namų nebuvau be jo iškėlusi. Nustūmiau į šalį savo neutraliausių spalvų blizgesius, lūpų dažus ir gal kiek per anksti, bet atidariau prisirpusių aviečių sezoną! Taigi, dalinuosi tvirtais savo įspūdžiais:
  • Spalva, spalva ir dar kartą spalva! Žinoma, tai skonio reikalas, bet kai žinai, kaip tau tinka rausva (ar kokia kita) spalva ir kaip ji pagyvina veidą - negali jos nurašyti vien dėl to, kad ji yra rausva;
  • Ryškumas. Nepasakyčiau, jog pigmentacija siaubingai intensyvi, bet man to užtenka. Tai tarsi viduriukas tarp labai ryškios ir tiesiog ryškios. Tai spalva, kuria "dėvint", drąsiai galima išeiti į gatvę ir dienos metu;
  • Lūpų blizgis stebėtinai patvarus. Atlaiko arbatos, vandens iš buteliuko gėrimą, gerą kotletą su skaniomis daržovėmis ir 7 valandas skaitykloje plušant prie konspektų. Tiesa, "šlapumo" efektas po tokių išbandymų nusivalo, bet pigmentas lieka ant lūpų. Kaip išėjau iš ryto pasidažiusi, taip ir grįžau, tik ant viršaus, išsisklaidžius drėgnumui, užtepiau paprasto balzamo;
  • Gražiai ir kukliai žėri;
  • Visiškai nesubėga į raukšleles. Matyt, šiam blizgesiui tai misija neįmanoma (o tai pagirtina);
  • Nelipnus;
  • Kadangi blizgesys vadinasi "Bubble Gum", jis ir kvepia tarytum guma. Mane tas kvapas erzina, ir todėl visa laimė, kad neišlieka ant lūpų;
  • Neišbėga už lūpų kontūro;
  • Gerai drėkina lūpas.
      Kol kas man tai idealus ryškesnės spalvos variantas. Neskaitant kvapo, kuris man tiesiog nepatinka, nes yra pernelyg saldus, gaminį vertinu tiesiog puikiai. Siūlau pasidomėti ir šio gamintojo pigmentais, nes kiek teko matyti apžvalgų, spalvos ir pigmentacija tiesiog nerealūs :) 

                                                                                     Lūpos: "Bellapierre" blizgis Bubble Gum. Realiai spalva kiek ryškesnė :)
Laura

3 komentarai:

  1. Kažkodėl pati visai nemėgstu blizgių lūpoms :) Bet ant kitų gražiai žiūrisi, o ir ši spalva labai "skaniai" atrodo

    AtsakytiPanaikinti
  2. Koks gražus! Kai perskaičiau, kad taip ilgai išlieka, susimąsčiau, kad gal reikės eiti į parduotuvę jo išbandyti :) Nes man labai patinka priemonės lūpoms, kurios turi tą "stain" savybę (nežinau, kaip lietuviškai išsireikšti), kai pigmentas įsigeria į lūpas ir dėl to ilgai išlieka. Atrodo, kad šis blizgis toks, tikrai šaunus pirkinys :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Živile, tikrai rekomenduoju pabandyti :) gaila, kad jie turi tik keturias spalvas, bet turi ir bespalvį, į kurį įkrėtus kiek patinkančios spalvos pigmento, gausis puikus blizgesys :) ketinu greitu laiku išbandyti tokią namų gamybą :)

      Panaikinti