2014 m. balandžio 22 d., antradienis

Subtiliam grožiui JBminerals skaistalai "Aurora"


      Norite pagyvinti veidą? Naudokite skaistalus! Aš iki šiol nesu nei tokių turėjusi, nei man tokie apskritai buvo įdomūs ar reikalingi, bet pabandžiusi negaliu nesižavėti.


      Apie "JBminerals Cosmetics" niekada nebuvau girdėjusi, juolab ir bandžiusi nebuvau. O kad gaminama Lietuvoje net pagalvoti negalėjau. Kadangi turiu šiokią tokią silpnybę lietuviškai produkcijai, negalėjau atsispirti. Labiausiai žinomi vietiniai gamintojai tik visai neseniai įkėlė koją į mineralinės kosmetikos nišą, todėl taip norisi pirmai išbandyti tas "vietines" naujoves. 



      "JBminerals" mineralinė kosmetika gaminama Lietuvoje jau keletą metų (ir kaip aš galėjau nežinoti?). Turi jie visko po truputį: mineralinių makiažo pagrindų, fiksuojančių pudrų, maskuotojų, šešėlių ir galų gale skaistalų. Gamintoja susižavėjo mineraline kosmetika išbandžiusi ją Italijoje. Susižavėjo taip, kad, kaip pati teigia, net pradėjo nagrinėti šios kosmetikos ingredientus bei jų savybes, savarankiškai studijuoti, konsultuotis su specialistais ir galų gale gaminti. Taip žingsnis po žingsnio gimė visa produkcija.


      Kadangi mėgstu naujoves arba tiesiog tai, ko niekada nesu bandžiusi, išsirinkau būtent skaistalus. Prisipažinsiu, toks produktas man asmeniškai daugiau vakaro akcentas, bet pagalvojau, jog kukliai pasidažiusi sau nepakenksiu. Dauguma visažistų atkreipia dėmesį į tai, kad padengus veidą tik makiažo pagrindu, gauname vizualiai "plokščią" vaizdą: visi iškilimai, reljefai optiškai susilygina ir veidas atrodo tiesiog vientisas. Tam, kad išryškintume tam tikras jo dalis, naudojamos atitinkamos priemonės. Šįkart nusprendžiau į savo baltą veidą įnešti gyvybės. 


      Taigi, skaistalai "Aurora" pasižymi tuo, jog:

  • sudaryti tik iš natūralių komponentų. Sudėtis neperkrauta, kukli, todėl itin tiks jautrios odos savininkėms;
  • yra puikios spalvos. Nuotraukoje spalva šiek tiek skiriasi, atrodo tamsesnė. Iš tikrųjų, tai spalva primena koralinę, praturtintą rausvais elementais.
  • atrodo natūraliai;
  • dengiasi tolygiai;
  • lengvai išsklaidomi šepetėliu;
  • išsilaiko visą dieną. Tiesa, mano oda sausa, todėl bet koks produktas išsilaiko žymiai geriau ir ilgiau;
  • yra nepaprastai - kai taip sakau, tai tikrai turiu omenyje NEPAPRASTAI - pigmentuoti. Tai gali būti ir pliusas, ir minusas. Džiugu, nes užteks oi kaip ilgam, tačiau pigmentuotą produktą sunkiau tinkamai dozuoti. Kadangi tai mano pirmi skaistalai, o dar tokios intensyvios spalvos, elgiuosi labai atsargiai. Perteklių ne tik nukratau atgal į pakuotę, bet ir nubraukiu į ranką ir ne vieną, o bent kelis kartus;
  • juos galima naudoti ir kaip šešėlius akims, ir lūpoms, ir net pilti į nagų laką. Kol kas išbandžiau tik lūpoms. Mažą kiekį paskirsčiau ant balzamu sudrėkintų lūpų;
  • nekemša veido porų. Neišgąsdino joks spuogelis, nes tokių tiesiog neatsirado :)
     
       Visgi turiu priekaištą pačiai pakuotei. Ne visos moterys gali džiaugtis tuo, jog makiažas išsilaiko visą dieną (naudojami arba nekokybiški produktai, arba jau odos tipas pakiša koją) Neretai jį tenka ir pataisyti, pasklaidyti. Žodžiu, tokios moterys savo produktus nešiojasi kosmetinėje prie savęs. Šie skaistalai neturi apsauginio dangtuko, kurį pasukus užsivertų sietelio ertmės. Tai reiškia, jog gaminį reikėtų laikyti horizontalioje padėtyje tam, kad visi skaistalai nesusikratytų pro sietelį. Šiuo metu pas mane jau tikrai nemažas kiekis :) Nepaisant šio trūkumo, gaminį vertinu labai palankiai. Dabar beveik kiekvieną dieną džiaugiuosi mielu, mergaitiškai romantišku makiažu ir pagaliau galiu pasakyti: mano veidas gyvas! :)

Laura

4 komentarai:

  1. Man teko girdėti apie JB minerals, bet vis neišbandau :) o skaistlai tikrai gražūs, atrodo labai universalus atspalvis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu ką išbandysi ateityje - pasidalink :) turi jie ir mineralinių makiažo pagrindų. Įdomu, kaip jie :) o šitų skaistalų iki gyvenimo galo man rodos užteks :))) pabandysiu pamaišyti ir su nagų laku ar dar kur panaudoti dėl įdomumo :)

      Panaikinti
  2. O man JB buvo pirmoji mineraline pudra ir galiu pasakyti kad geriausia,lyginant su lily lolo pvz. Turejau medium beige atspalvi,pasidaziusi atrodydavau lengvai idegusi.dar labai sauni ju fiksuojamoji pudra bei maskuoklis!beje pudra dabar gaminu sau pati nes kainos atzvilgiu taip labiau apsimoka.:)

    AtsakytiPanaikinti