2014 m. kovo 7 d., penktadienis

Apie VIVI ir jų gaminamą veido prausiklį


      "VIVI" - dar jaunas, bet labai aktyvus kolektyvas. Įmonė veikia kiek daugiau nei metus, tačiau jau turi nepaprastai platų prekių asortimentą ir yra pamėgta natūralios kosmetikos mėgėjų ir netgi tų, kurios anksčiau netikėjo tokios kosmetikos veiksmingumu. Tai ir yra vienas iš pagrindinių dalykų, skiriančių šią liniją nuo kitų gamintojų. Ir visgi pats didžiausias ir įdomiausias skirtumas yra tas, kad įmonė savo produkciją gamina vakuuminėse kamerose. Girdėjote apie tokį gamybos būdą? 
      Kosmetikos, kūno priežiūros priemonių gamyba reikalauja itin didelio sterilumo: gamybinių patalpų oras turi būti gerai vėdinamas, stalviršiai ir įrankiai kruopščiai valomi, dezinfekuojami, bet net ir tokiu atveju nesame visiškai garantuoti galutinio rezultato tyrumu. Kaip žinia, į kremą patekusios bakterijos jau savaime trumpina produkto galiojimo laiką (štai kodėl neprotingai daro moterys, pirštais iš indelių kabindamos kremus). Vakuuminėje kameroje gaminami produktai išvengia bet kokio kontakto su oru, bakterijomis ir žmogaus rankomis. O tai reiškia patvaresnį, šviežesnį ir visiškai tyrą rezultatą. Be kita ko, produktų konsistencija yra puresnė, minkštesnė. Rankomis tokio rezultato paprasčiausiai neišgausi.
      Man teko garbė susipažinti su prausimosi putomis veidui (neskaitant to, kad aš taip pat kukliai "apiplėšiau" salelę, išsinešdama dar ir dantų šepetėlį ir kondicionierių plaukams - kiek kitokį, nei Jurgitos). Veido odos priežiūra prasideda nuo veido odos prausimo. Ir ne vandeniu, o specialiai tam skirtomis priemonėmis. Odą būtina valyti tiek ryte, tiek vakare. Naktį mes miegame, o oda bando nudirbti pačius svarbiausius darbus. Ne veltui miegas siejamas su grožiu. Mums saldžiai miegant oda valosi: šalinami toksinai, riebalai. Būtent todėl pirmiausia, ką turime padaryti atsikėlusios, nuplauti tuos akiai nematomus toksinus nuo odos ir tik tuomet pradėti sau įprastus dažymosi ritualus. Vakare, savaime suprantama, šį procesą pakartoti taip pat tiesiog būtina. Dienos metu juk išeiname į gatvę, į parduotuvę, kur daug žmonių, galiausiai dirbame, bendraujame. Visa tai, su kuo susiduriame išėjusios į lauką (ar būdamos namuose), taip pat nusėda ant odos paviršiaus. Namuose dulkės, gatvėje - automobilių išmetami teršalai, visur sklandančios bakterijos. 
      Kad išvengčiau šių nemalonumų, stengiuosi nepamiršti šio gyvybiškai svarbaus ritualo. Šiuo metu tam ir naudoju "VIVI" prausiamąsias putas, kurios:
  • išspaudus virsta puriomis putomis;
  • naudojamos ypač paprastai - išspaudus reikiamą kiekį švelniais judesiais padengiame veidą ir po to iškart nuplauname vandeniu;
  • turi specifinį kvapą, tačiau jis visiškai išgaruoja nuplovus vandeniu;
  • puikiai atlieka savo funkciją. Kitą dieną po pirmo prausimo apžiūrėjau savo odą: švari, gaivi, poros puikiai išvalytos;
  • yra švelnios, delikačios;
  • savo sudėtyje turi šilko peptidų. Šilkas - natūralus odos ir plaukų drėkiklis, minkštiklis, turintis savybę atkurti odos paviršių, padėti užgyti smulkioms žaizdelėms, įtrūkimams. Tai reiškia, jog jis nedirgina odos. Šilko peptidai naudojami ir smulkių raukšlelių profilaktikai;
  • tinkamos naudoti jautrios odos savininkams, nes sudėtyje esančios medetkos, ramunėlės bei alijošius ramina veido odą.
      Gamintojai teigia (o ir tai, kad sudėtyje yra šilko peptidų garantuoja), jog prausiklis drėkina odą. Dėl šito sunku ką nors pasakyti, nes nuplaunant prausiklį vandeniu, mano oda iškart pareiškia ultimatumą. Namuose vanduo kietas, kalkėtas, todėl odai tai labai nepatinka. Bet apskritai kalbant, švaros pojūtis po tokios procedūros tikrai jaučiasi ir netgi matosi, o tai ir yra svarbiausia. Man labiausiai patinka, kad gaminys švelnus, nedirginantis, o ir kaina jo prieinama. 


Kaina: 25,00 Lt

Laura

3 komentarai:

  1. O, koks įdomus straipsnis, nesu anksčiau girdėjusi apie šią įmonę, tikrai labai sudomino, apžiūrėsiu jų tinklapį :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Živile, perskaitykite mano straipsnį apie plaukų kondicionierių, jei dar to nepadarėte:) Taip pat ateityje bus daugiau atsiliepimų apie VIVI produktus:)

      Panaikinti
  2. Živile, pasidomėk :) iš tiesų neblogi jų kondicionieriai. Kaip tik turiu nusipirkusi vieną :) dantų šepetėlis smagus labai! :)

    AtsakytiPanaikinti