2014 m. vasario 13 d., ketvirtadienis

Testuoju Marmozel drėkinantį-maitinantį veido kremą

      Visos žinome, kaip svarbu yra prižiūrėti veidą šaltuoju metų laiku. Būtent tada susiduriame su odos šerpetojimo, sausėjimo, nemalonaus nušalimo  problemomis. Kad viso to išvengtume, būtina įsigyti atitinkamų priemonių. 
      Dieną rekomenduojama naudoti maitinamą kremą, jeigu daugiau laiko praleidžiate žvarbiame lauke ar jūsų oda labai kenčia nuo šalčio. Idealu, jei jis sudarytas iš įvairių aliejų. Jeigu visgi didžiąją dienos dalį praleidžiate šildomose patalpose, maitinamasis kremas gali būti kiek per sunkus jūsų odai. Tokiu atveju puikiausias sprendimo būdas yra pasirinkti aukso viduriuką. Būtent tokiems gana šiltiems ar net truputį pavasariškiems orams atėjus, gavau progą išmėginti Marmozel drėkinantį-maitinantį kremą. 
      Ką reiškia drėkinantis-maitinantis? Tai kremas, kurio sudėtyje rasime ir vertingų aliejų, ir kvapiųjų gėlių vandens. Sudėtyje esantys komponentai vienodai apsaugos ir drėkins odą. 
      Atėjus žiemai mano oda tampa šerpetota ir, savaime suprantama, sausėja, todėl man svarbu, kad įsigėrus kremui neliktų nei vieno išsausėjusio plotelio. Taip pat jaučiu nenusakomą nemeilę šalčiui. Nors oda daugių daugiausiai tik parausta, bet man iš tiesų labai nemiela jausti pučiant šaltą vėją tiesiai man į veidą. Būtent dėl to kremui keliu tokius esminius reikalavimus: geras drėkinimas ir gera apsauga, kitaip nei kojos iš namų!
      Šis veido kremas tinkamas visiems odos tipams, svarbu tik parinkti tinkamą kiekį. Sausai odai reikės paimti daugiau kremo ir atitinkamai riebiai - mažiau. Didelis šio kremo privalumas tas, kad jis susigeria greitai nepalikdamas jokios blizgios plėvelės ant veido. Atrodo, jog oda pasiima viską, kas jai reikalingiausia. Kremas lengvai dengiasi, nėra sunkios, tačiau nėra ir lengvos konsistencijos. Kaip tik pats tas viduriukas, kurį jau minėjau. O kvapas man be galo patinka. Marmozel parinko taikliausią žodį, apibūdinantį aromatą - "žalias"! Taip, kvepia iš tiesų žaluma, gaivumu, tarytum nauju, šviežiu pavasariu. Šis malonus kvapas kutena nosį ir pasitepus iki tol, kol susigeria pats produktas. 
      Pats kremo efektas taip pat ne ką prastesnis. Mano oda iš tiesų yra lepinama:
  • dingo šerpetojantys ploteliai nuo smakro, skruostų, nosies ir kaktos (man tai ypatingai svarbu!);
  • nebebijau žvarbaus vėjo, nes tarsi jaučiu tą apsaugantį barjerą nuo šalčio;
  • nekemša porų;
  • oda tampa lygesnė, "pilnesnė".
      Šį kremą taip pat galima naudoti ir paakiams. Tikriausiai žinote, jog ne visi kremai, skirti veidui, yra skirti ir paakiams, mat paakių oda yra visai kitokia: plona, gležna, jautri. Būtent todėl gaminiai, ypač turintys naftos atliekų, netinkami naudoti šiai veido sričiai. Marmozel kremas sudarytas vien tik iš aliejų ir gėlių vandens, todėl gali būti saugiai naudojamas paakiams norint juos sudrėkinti ar išlyginti smulkias raukšleles. 
      Gaminį aš vertinu puikiai, kadangi jis paprastai, lengvai ir greitai įvykdė mano pačius pagrindinius reikalavimus.


Kaina: 47,00Lt

Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą